Paaszwemfeest

Paaszwemfeest
15 april 2017

Programma

RECREATIE

  • 11-16 uur: Experience center
  • 16-18 uur: Discozwemmen

50M-BAD

  • 11-18 uur: Opdrachtzwemmen
  • 16-18 uur: Aquajogging

Experience center: Denk je dat jouw kind hier te klein voor is? Of heb je liever wat pret in het recreatie bad? Dan kan je bij ons ook genieten van het kinderkasteel  voor de kleinsten! Dit is een speels doolhof waardoor de kleinsten op verschillende speelse manieren vertrouwd geraken met het water.

Discofeest!: Kunnen jouw kinderen ook niet stil zitten tijdens het horen van hun favoriete muziek? Kom dan zeker tussen 16:00-18:00 uur naar het recreatiebad !!!! Hier zorgen een enthousiaste lesgever, muziek en veel spelmateriaal voor een spetterend discofeest in het water. Dit zowel voor jong en oud!

Opdrachtzwemmen in het 50 meter bad:  Doe mee met de 5 spannende, speelse en uitdagende opdrachten voor jong en oud. Deze zijn meerdere malen doorlopend uit te voeren. Hierbij zijn de springkastelen en lange loopmatten heel de dag beschikbaar. Durf jij de opdrachten aan? Dan verdien jij zeker een zak paaseieren om 's avonds lekker op te eten!

Aquajogging:  Ook al eens willen lopen in het water? Sport dan mee in het diepe bad met behulp van verschillende materialen en een aquajogging belt. Versterk je spieren en krijg les van de professionele lesgeefster Marisol met torenhoge ervaring. Beschik je over een 100 meter brevet en ben je 18 jaar of ouder, kom dan zeker de sfeer eens opsnuiven tijdens onze initiatielessen!!!

Sessie 1: 16:00-16:45 uur
Sessie 2: 17:00-17:45 uur

Schrijf je snel in:
per mail naar:
 christel.samoy@oost-vlaanderen.be of
aan het loket van het zwembad.
Vermeld met hoeveel personen je komt en aan welke sessie je deelneemt.

Haast je want de plaatsen zijn beperkt!

 

Speel, dans en ontdek